КАТАЛОГ НА ПРОФЕСИИТЕ

doctor

МЕДИЦИНА

ПРОФЕСИИ: ИТ-Медик, Архитект по медицинско оборудване , Генетик консултант, Оператор на медицински робот, Разработчик на кибер протези и импланти , Експерт по персонализирана медицина, Консултант за здравното стареене, Мрежов лекар, Медицински маркетинг.

ОБРАЗОВАНИЕ

ПРОФЕСИИ: Координатор на платформата за онлайн обучение, Модератор, Учител, Организатор на обучение базиран на проекти, Разработчик на образователни траектории, Учител по игри .

it

ИТ

ПРОФЕСИИ: Архитект на Информационни системи, Дизайнер на интерфейс, Консултант по сигурност на личния профил, Куратор по информационна сигурност, Кибер техник по интелигентни среди, Дизайнер на невронен интерфейс, Адвокат на мрежата, ИТ евангелизатор, Дигитален лингвист, Киберизследовател .

строител

Строителство

ПРОФЕСИИ: Специалист по модернизация на строителните технологии, Проектант на инструктура за интелигентен дом, Наблюдател на Форман, ВИМ мениджър-дизайнер, Дизайнер на достъпност, Еконалитик в строителството, Дизайнер на 3D печат в строителството, Специалист по рекoнструкция/укрепване на стари строителни конструкции, Архитект на къщи с "нулева енергия", Строител.

космобиолог

Космос

ПРОФЕСИИ: Дизайнер на жизнен цикъл на космическите структури, Мениджър по космически туризъм, Космобиолог, Инженер по животоподдържащи системи, Космогеолог, Космически инженер.

екскурзовод

Туризъм

ПРОФЕСИИ: Директор на индивидуални турове, Разработчик на интелигентни системи за туризъм, Разработчик на туристически навигатор, Териториален дизайнер с разширена реалност, Териториарен архитект, Аниматор.

репортер

Медии и Развлечение

ПРОФЕСИИ: Редактор на агрегатор на съдържание, Инфо стилист, Разработчик на медиен софтуер, Медийно ченге, Производител на семантично поле, Дизайнер на емоции, Архитект на виртуалност, Дизайнер на виртуален свят.

Правосъдие

ПРОФЕСИИ: Съдия, Адвокат, Прокурор, Криминалист.

войник

Сигурност

ПРОФЕСИИ: Полицай, Пожарникар, Военен полицай, Жандармерия,

пилот

Транспорт

ПРОФЕСИИ: Инженер по производството на малки самолети, Оперативен анализатор на данни, Дизайнер на дирижабъл, Дизайнер на интерфейси за безпилотни самолети, Стюардеса, Пилот, Машинист, Лодкар, Таксиметров шофьор.

художник

Култура и изкуство

ПРОФЕСИИ: Куратор на колективно изкуство, Треньор по творческо състояние, Персонален преподавател за естетическо развитие, Научен художник, Оценител на изкуството.

арендатор

Селско стопанство

ПРОФЕСИИ: Агроинформатика / агрокибернетика, ГМО агроном, Градски фермер, Оператор на автоматизирана селскостопанска техника, Замеделски еколог, Афроном-економист.

energo

Енергетика

ПРОФЕСИИ: Търговец на енергийните пазари, Регулатор/контролер на енергийни мрежи за разпределена енергия, Енергиен одитор, Системен инженер на интелигентни мрежи, Разработчик на енергийна система, Енергически танкер.

Металургия

ПРОФЕСИИ: Супервайзер на оборудването, Еко-рецикльор в металургията, Конструктор на нови материали, Проектант на оборудване за прахова металургия.

дизайнер

Лека промишленост

ПРОФЕСИИ: Разработчик на ИТ интерфейс в леката индустрия, Техно стилист, Нов дизайнер на платове, Експерт по здравословно облекло, Специалист по рециклиране на дрехи, Програматор на електронни "рецепти" за дрехи.

Социална сфера

ПРОФЕСИИ: Социален работник за адаптация на хора с увреждания чрез интернет, Специалист по адаптация на мигранти, Модератор на платформата за лични благотворителни програми, Посредник на социални конфликти, Специалист по организиране на публично-частни партньорства в социалната сфера, Еко-лидер

продавач

Търговия

ПРОФЕСИИ: Системен минен инженер, Екоаналитик в добивната промишленост, Инженер по телеметричен преводач, Инженер по роботизирани системи, Оператор на БЛА за проучване на терен, Кординатор на екипа за разпределени тунели, Търговец на валути.

мениджър

Управление

ПРОФЕСИИ: Брокер на време, Мениджър на времето, Наблюдател на тенденциите/предвидител, Виртуален адвокат, Модератор на потребителски общности, Портфолио мениджър на корпоративни рискови фондове, Корпоративен антрополог, Мениджър за междукултурни комуникации, Личен бранд мениджър, Мениджър онлайн продажби, Проектант на индивидуална финансова траектория, Координатор на производството в разпределени общности, Координатор на Програма за развитие на общността.

финанси

Финансов сектор

ПРОФЕСИИ: Оценител на интелектуална собственост, Мениджър на платформи за краудфандинг и краудинвестиране, Разработчик на лични пенсионни планове, Мултивалутен преводач, Мениджър на фонд за акции на таланти.