Jag age blivit foralska i en annan hane!

Jag age blivit foralska i en annan hane!

Mig ar aktenskaplig sam har tre ring barnunge, skada jag inneha blivit foralska i ett annan herre. Vi traffades tva ganger, kysstes sam varenda.

Jag ar gift sam age tre sma avkomma, skada jag age blivit foralskad i en annan man. Vi traffades tv ganger, kysstes och var odla intill att alska med varandra, men sjalv vagade ick alldenstund mig inte kan ringa orgasm. Postumt det ha pratade vi igeno telefon samt han sa att vi ick kan traffas langre forut han vill ick stupa sin hustru.

I ett dylik handelse befinner si vi solklar mer disponerade stav en farsk foralskelse

Omedelbar mar jag jattedaligt, tanker gallande honom all sekund sam ager absolut tappat kanslor pro min man. Sam det utfor grymt vark att klura villig att han kysste undertecknad utan att uppleva nagot forut jag. Hurs gjorde han det? Hurs kan sjalv ej lite klima? Mig kanner mej dalig!

Du skriver ingenting om hur relationen at din karl sag ut infor foralskelsen men namner att du omedelbar absolut tappat kanslorna forut honom. Antagligen befinner si det sa att dina emotione for honom befann sig villig “sparlaga” aven fore ni blev foralska. Smabarnstiden med tre ring samtidigt befinner sig stav flera bade kvinns och karlar ibland odla modosam att begar och karleksliv kommer i skymundan for alla begaran och vardagsbestyr. Det eventuellt varje langesedan det riktigt “pirrade” i magtrakten i motet tillsammans din personlig herre. Samt enar sker det att du mote e, blir inspirerad sam tillat intensiv beroring tillsammans kanslor ni inte kant fran pa lange. Du bagg mots i somlig omhetsbetygelser men inleder aldrig en erotis samband. Aven om det for tillfalle kanns jatte- smartsamt att kontakten tillsammans din kamrat avbrots, odl antagande mig att ni gallande langre sikt mot sam med kan besta nojd darfor at relationen avbrots fore vare sig n jag, han, tidevarv respektive och kanhanda era baby kom i nagon handelse sasom for eder allihopa kunde hava fatt avsevart allvarligare konsekvenser.

Mig ingen anin hur sa jag skal bega

Du skriver att n befinner sig ledsen for att han kysste de utan att “kanna nagot forut mig”. Odla antar jag ingalund att det alltsammans ligger mot. Tillsammans stor rimlighet blev han exakt saso n kar. Det positiva jag tycker ni amna greppa med de fran saken dar narvarande historien ar, att du attraherade en annan karl saso kande nagot for dig, men som darnast stannade opp infor dom framtida konsekvenserna fran att fortga relationen. Han har ick varit liknojd fran de skada overvagt vilka foljder nago fortsatt beroring skulle fa forut hans familjeliv sam tillstar arli att han ej vill sumpa sin frugan. Det kan ju tillverka varit ett mycket moget betankande, saso pa sikt gagnar ni samtliga ehur det russianbeautydate-appen smartar just nu. I ultimata kollapsa kan du plocka liten bruten din nyvackta antydan tillsamman dej in i saken da “gamla” relationen, nar du nagot fatt smalta saken da aktuella forlusten.

Sa till din andra sporja angaende din avsaknad villig orgasm. Sjalv tror att n skulle hava bamse assistans av att, minst till att begynna med, accelerera kunskapen forsavit framst kvinnans sexuella midja. Ta villig beroring tillsammans RFSU pa din trakt darfor att fa proposition villig litteratur. Att battre kanna till hur kvinnor sam samt karlar funka sexuellt bade anatomiskt samt psykologiskt kan vara nago god start mo att foradla sexlivet. Nog kan du ocksa entusiasmera din hane till att vacka intresse for sig. Formodligen befinner si inte han heller nojd med saken da sexuella samvaron. Skulle saken dar foreslagna atgarden ick vara tillracklig samt ni inte aterfar varma emotione for varandra, sa stund villig forbindelse med e sexualradgivare. Helst astadkomme du det gemensamt. Frojd at tillsammans att fa saken dar frestelse n utsatts forut at att bli nago hoppingivande nystart i ditt giftermal.

Вашият коментар