Flexibel samband: va det befinner sig och hurda hane vet forsavitt det fungerar forut de

Flexibel samband: va det befinner sig och hurda hane vet forsavitt det fungerar forut de

Den monogamin ar e socialt konstruerat id som ringa experter verkar kalla ifall. Nar alltsammans kommer omkring befinner si det vidstrack ifran normen bland kreatur, det tar ej stadse hansyn at nyfikenhet och sokandet postum det nya betraktade sasom befinner sig inneboende stav folk, sam det borde noteras, verkar av och till domt till vanmak. 50% itu hanar och 30% bruten kvinnorna medger att de age lurat sin medspelare nagon gang, enligt forskning.

Tillsammans det i atanke kan det verk logiskt att sok andra taktik att forhalla sig, exempelvis i nagon offentlig relation. For de dar som undrar forsavitt ni vill kora det ha fason att relatera alternativt ick, kan foljande innanmate assist dej undersoka ifall detta rostning ar stav dej.

Hur sa befinner sig nago flexibel relation

Som tillsammans allting som forsoker inse mansklig interkulturell, finns det inte ett dyft konsensus nar det galler inleda relationer (eller e annan art fran forhallande). Skad i enlighet med hjarnskrynklar Silvana Bernardo ar det „ett omsesidigt frihetsavtal saso paret tvingas fysiskt engagera sig i tillsammans andra personer.“

Tillsamman andra glosa uppge terapeuten Ana Vitoria Lascala av fikastalle with Comadre-projektet ocksa: „ett oppen forhallande ar en darbort du ick enkom befinner si sexuell samt inte affektiv“, forklarar han.

Samt forut henne befinner sig dett samklang forsavitt amnet borjar fa komplexitet. • ni kan icke slopa mojligheten att din kompanjon i mitten fran nago flexibel samband befinner sig karleksfullt hagad itu en annan alldenstund ni skapar intimitet. Det befinner sig angelaget att forsta att sex befinner si intimitet, period?

Inte forbluffande citerar terapeuten som en fran de mojliga problemen stav denna ganska av kondition att vara medveten om hur hane ej enkom hanterar forsvinna egna forvantningar sam do saso hennes medspelare, inte me samt med dom som hon kallar „satellitfolk“. , det vill saga do folk saso n kommer att befinna indragen utstot forhallandet.

”Det antas att forhallandet tillsamman dom ar frasch fysiskt. Men hurda kan man betrakta mo att saken dar narvarand tredje personen kommer att innehava denna lagom? Kan hon borja inse att hon ager nago omrade i det har forhallandet och borjar interferera genast eller indirekt?

Sasom en fundamental forutsattning darfor att meeting e oppen forhallande, citerar bada experterna god sjalvkansla som ansenlig itu mer annu nago motiv.

„Att ha nago finemang sjalvkansla sam sjalvtilli sa att personen sasom blir indragen tillsamman din partner icke hotar det forra etablerade forhallandet ar grundlaggande“, anser Silvana. „Annars borjar det ha bliva e problem, antingen i en passiv-aggressiv alternativ gallande ovrig satt“, tillagger befara, sasom delar likadan standpunkt.

Att innehava ditt sjalvkansla uppdaterat befinner sig aven kopiost centralt om saker och objekt ick promenerar saso forvantat, det vill framfora om din medspelare blir karleksintresserad fran nagon annan.

„n tvingas tillverka det enastaende odl att ni ick blir martyr forsavit det hander,“ uppg befara sam minns att det ha icke blott befinner sig forut oppna relationer. „I nagot kondition amna du aldrig martyrdomen sjalv.“

Hur sa befinner si inte en offentlig forhalland

Kanske for att det koper om flera sexuella partners, saso annu ar e forbjuden https://kissbrides.com/sv/dominikaner-brudar/, forut do flesta befinner si en mottaglig forhallande nagot saso i populara termer blott kan beskrivas sasom „Mother Joan’s house“. Skada det ar motsatsen mot det.

• I ett oppen forhallande finns det relativa ataganden som ar forutbestamda fran paret, evigt att minna att deltagande tillsamman andra befinner si nagot saso hande fysiskt sett. Det vill framfora, do par tvungen kalla ifall det har sam att intresser sig med andra personer skall vorda parets rutin ?, forklarar Silvana Bernardo. Eftersom ar det betydelsefullt att begripa att denna art av forhalland ocksa tvungen tillverka forsvinna stadgar, vilket kommer att ses framti.

Вашият коментар