Tinder Out Of Likes – Hur herre tillats fler

Tinder Out Of Likes – Hur herre tillats fler

Natdejtingappar tar ovanfor, sam enligt Pew Research karna okar antalet mannisko sasom hittar sin dejtingpartner gallande internet bestandig. Forsavitt n ager ett smans i sjalsfrandeuppdraget genast. Skada denna forfaringssatt har likasa sina granser.

Forsavit er anvander Tinder darfor at forma tillsammans somliga profiler kommer appen efter nagon tidrym att larma dej forsavit att du ”har fardig gallande likes”. Las framat akte att lara di mer forsavitt Tinder-liket aven dess granser.

Hurdan ar nago Tinder ”som”?

Tinders ”Gilla” befinner si i karnpunkt synonym saso en svep-hoger-gest. Forsavitt nagon saker Tinder-profil fangar din observan, sveper n at mattligt tillmotesgaende saken da, samt forsavit saken dar anvandaren astadkomme synonym tillsammans din imag kommer n att ”matcha”. Nar d kanske passa kommer du att hantera sms:a varandra samt dirigera tillbringare forbattring.

Appen anvander sokparametrar sasom ni staller in saso alder, strut samt stracka akte att forteckning e antal profiler i ditt appflode. Antalet profiler sasom kommer att visas beror samt pa Tinders specifika algoritm.

Saken dar narvarande algoritmen beraknar din profils deltagand igeno att iaktt hu flera anvandare sasom sveper at modera pa din imag sam hurda gang pa gang du gor jambordig. Do saso ick ”gillar” vad profil saso visas i flodet kommer sammanlagt storsta probabilite att besitta nagon forbattrin Tinder-narvaro ann do standiga ”hogersviparna”.

Nar du sveper mot vanster gallande ett profil betyder det att n ick ar hagad. Det finns likasa nago grans fo Tinder ”ogillar”, skad det befinner sig nix ens i narheten av antalet ”gillar”. I eftertradande sektor kommer vi att kackla mer forsavit dessa granser.

Hur sa befinner sig gransen forut mina likes?

Nar Tinder lanserades spira e gangen fanns det ingen begransning fo vad n diggar sam icke gillar pa ditt flode. Givetvis, nar appen blev mer inne, orsakade det inneha flertal besvar. Sa mo nago start bestamde do sig darfor att begransa antalet likes mirake en 12-timmarsperiod. At nago inledning varje det ha klyfta 120.

Numer ar numret inte officiell, skada do uppg att det Nigerian kvinnor för äktenskap genomsnittliga antalet likes befinner sig cirka 100. Det ha mang befinner si ick fastsatt ocksa det kan ocksa fororsaka villig din Tinder-algoritm. Till exempe, forsavit du gillade flertal profiler mirake do foregaende dagarna, kan n innehava fortfarand mindre annu femtio.

Statistiskt sett inneha manliga anvandare jatte- farre likes nedanfor nagon 12-timmarsperiod annu kvinn – cirka 50. Skad aterigen, det varierar beroend pa din unika profilalgoritm.

Nar er nar gilla-gransen kommer appen att delge di att n ick kan fortsatta svep via Tinder-flodet. Timern kommer att visas dartill raknar ne tills ditt strom uppdateras, och darpa befinner si n kompetent att bege sig.

Kan d accelerera like-gransen?

Allmant finns det endast ett hyfs att stiga din like-grans pa Tinder. Sa inom kort appen meddelar di att ni age fardig kungen likes, kommer saken da att offerer dig en mojlighet att begripa dig forut Tinder fordel valmojlighe Tinder Gold. Dessa versioner a Tinder skanker de obegransade likes.

Ovrigt annu det kan n hitta markli tredjepartsalternativ saso erbjuder di att ok din like-grans for nagon mer overkomlig full, eller at sam tillsamman avgiftsfri. Dessa appar rekommenderas fast an inte, samt ifall ni ej ar latt kan hackare gor datastold valmojlighe avsanda halsovadlig varden tillsamman sin app.

Tinder introducerade aven nago finemang Like-funktion, sasom nej okar gransen, andock kan forstora dina chanser. Det betyder att personen ick behover oduglig up mattligt forst akt att anpassa dig. Forsavitt du uppskattar en imag, slang in en ”superlike” sam saken dar anvandaren kommer att beskada en bla asterisk gallande din profil nar den dyker upp i deras nyhetsflode. Kungen odl forfaringssatt kommer do tvart att vet att do kan justera tillsamman de, vilket kan hjalpa do nagon fordel tillsamman obeslutsamma anvandare.

Befinner si det vart att avlona for obegransade likes?

Nyttan fran att erlagga forut obegransade likes beror p hur du tittar konungen appen. Forsavit du anse att det befinner si halt att odugli up mo vanster samt hoger aven ni formodligen mot sam med befinner si avhangig att bladdra vi profiler, befinner si det toppen att betala for noje.

Skada om n antagande att ni kommer att ha fler chanser att pass efterso att ni kan botten up mer, kommer n tillracklig att bliv snopen. Mojligen finns det nago tavlan i saken dar lona adderande hogen isa anvandare, men det kommer nix att assist din imag att bliva mer efterfragad.

Det forbattring sattet att forfina statistiken ar att tjanstgora tillsammans din imag. Att bega din imag mer intressant ocksa folja ”reglerna” darfor att battra din profils deltagande kan bidraga dej battre utfall. Ibland befinner sig vagen att ga att sukta efter mindre istallet forut mer.

Fortsatt botten up

Forsavit du inneha slutkamp villig Tinder-gilla-markeringar borde ni nix gruva do fo det. Ratta din framtoning f, svalka di odl tillats n e nytt forsok. Forsavitt ni enkom langtar kanslan itu att oduglig up ocksa pass tillsamman andra anvandar, bord er overvaga att subskriber pa Tinder Plus eller Gold.

Hurda ideligen duga n p Tinder? Skulle du forvarva ett fordel- alternativt Gold-version akte ytterligar likes? Dela din asikt i kommentarsfaltet nedan.

Вашият коментар