Vill n tillverka mer exponering forut din framtoning?

Vill n tillverka mer exponering forut din framtoning?

Nar det kommer at skilda appar for sociala medier sasom utvecklas i denna tidevarv, verkar affarsprincipen vara typ densamma forut dom alla – nagon fraktion bruten det ar gratis (vanligtvis saken dar forsta affaren.) och sedan nar n hittar att du gillar saken da appen sam du vill ha mer itu saken dar, och det ar da do tar betalt for dej.

N kan bagatellartad ”bare bones”-versionen avgiftsfri sam om du darefter vill ha nagra positiv funktioner kan ni vald ett av paketen folket pa Tinder kom fram mot gallande vagen. Tja, du besitta gissat ratt, det ar en prislapp pa saken dar! (Vilket i sjalva verket ar typ rattvist. Ocksa Tinder, sa inomhus som saken dar ar, tvingas forvarva stalar gallande nagot kraftig, alternativt hurda?)

Genast, medan det korta svaret kungen saken dar har fragan finns i stycket detaljerad ovanfor, skulle vi onska forfina lite forsavit det sam fortydliga vad nagra fran de betalda funktionerna ger dej! (ifall du ar hagad fran att folja ombord tillsammans de dar, naturligtvis.)

Akt att satta greje i synsatt kommer vi att presentera informationen vi har samlat pa nast kraftig: 1) Bare Bones, Free Tinder, 2) Tinder positiv sam 3) Tinder Gold. Trion fran kolli sasom n vill veta forsavit om n vill besta pa troja i ditt Tinder-spel!

1) ”Bare Bones”-versionen av Tinder

Och tillsammans ”bara ben” tycker vi icke att pasta att gratisversionen fran saken da har appen saknas konungen nagot satt, mall eller design. Det ar perfekt funktionellt saso det ar, och bland ovrigt kannetecknas det av harnast funktioner (eller ter framfo):

Kostnadsfri att ladda ner

Forst mo molla ar Tinders harliga dejtingapp avgiftsfri att ladda ned sam detta ar nagon fran dess starkaste sidor. Sa oavsett hur mycket pengar du ager, sa lange du besitta ett Facebook-profil, alternativ faktiskt e telefonnummer, kan n besta tillsamman gallande det skojig!

Manga fran anvandare

Nar ni gott ager bildat din imag kommer n att bliva nago spelare i ett hav av potentiella matcher! Idag beraknas Tinder bibehalla 50 miljoner vanliga forbrukare, vilket skanke uttrycket ”mycket fisk i havet” en fullkomligt fars innebord. (Allvarligt, lagg blott inte opp en band selfies kungen din profil sa kommer du sakert att finn nagon sa smaningom!)

Icke genmale att konsumera

Nago fran de mest attraktiva mojligheterna tillsammans Tinder ar det verklig att det endast ar jakligt forsiktig att administrera. Tillika o ni ar analfabet kan du folja gallande hurda du later nagon vet om n diggar dom eller inte. Svep at vanster – ingen https://kissbrides.com/sv/mingel2-recension/ affar, svep hoger – och det finns ett mojlighet att trollkonster kommer att handa pa vagen!

2) Tinder Plus

Tinder Plus, saso representerar saken da forsta nivan fran deras avancerade prenumerationserbjudanden, ar saken da vanliga Tinders storebror, sa att tal. Saken da kommer tillsammans funktioner n inte age tillsamman endast den fundamental versionen och den ger anvandaren mer exponering sam nago bredare grupp verkty for att finn nagon medryckande pa andra sidan skarmen! Arme ar nagra fran Tinder gagna exklusiva funktioner:

Slappa aterkomst

Tillater anvandaren att svepa upprepa. Va det har praktiskt innebar ar att n kan angra bade vanster och hoger svep forsavitt ni har andrat hjarta gallande vagen. Kungen sa krafti kan ni forskona dig sjalv en aning pinsamhet i varsta kollapsa, sam finna ditt livs karlek i basta fall!

Obegransade Bra Likes

Sa, superlikes gallande Tinder ar sasom verkligen forstarkta hogersvepningar. Det ar en sat att bifalla nagon vet att ni ar det faktiskt hagad itu do! med det samma kan det inneha gno laskigt alternativ desperat, men mirakel adekvat sorts omstandigheter kan det medfora att ni far battre chanser att fullfolja affaren tillsammans riktig individ.

Manatlig boost

Forr enkom tillgangligt gallande Tinder Gold, Monthly Boost ar nago funktion sasom utfor att din image kan ”boostas” i 30 minuter nagon gang i manaden. Va det har betyder ar att under denna harliga halvtimme kommer n att ansprakslos mer exponering fo din framtoning, sa att fler manniskor kommer att vet kika den, vilket okar sannolikheten forut en matchning!

3) Tinder Gold

Saken da andra och medan sista nivan fran Tinder-profiler kommer i gestaltning bruten Tinder Gold – en kolli sasom age varenda egenskaper hos Tinder fordel tillsammans annu ytterligare en valmojlighe som ar exklusivt pro Tinder Gold:

”Gillar dig”-funktionen

Kanske saken dar mest intressanta tillaggsfunktionen itu dem varend. Saken dar inneha ”Gillar dig”-grejen later dej kolla vem saso svepte oforfalskad pa din stiliga kopp, sa att du kan valja samt vraka till ditt hjarta de attraktiva personerna i det ganget! (darutover forsavitt n nog ej svepte do adekvat jag fran borjan!)

Sa dar har du det, mumsigt folks! Tinder ar en gratis app med tv annu ett nivaer saso du kan f tilltrade at i igenom att erlagga en manatlig prenumerationsavgift. Vi hoppas att ni tyckte att saken da arme artikeln va behandig sam onskar dig massor fran valgang mo i dina Tinder-bundna aventyr!

Вашият коментар