Fortsattningsvi plikt herre ladda i fundamental fakta ifall sig personligen, bland ovrigt fodelsedatum, kon samt bostadsort

Fortsattningsvi plikt herre ladda i fundamental fakta ifall sig personligen, bland ovrigt fodelsedatum, kon samt bostadsort

Inregistrering

For att protokollfora sig villig Happy Pancake maste herre ladda i e onskat anvandarnamn, ett losenord och ange nagon gallande e-postadress.

Darfor att Happy Pancake ar ett dejtingsajt utvecklat hygglig forut folks sasom bor i Sverige valjer karl ett svensk person trakt sam kommun. Slutligen tvingas herre kora forsavitt hane soker hanar alternativ kvinns igeno tjansten, dartill godkanna medlemsvillkoren saso sidan age. Vi atervander mo dem langre ned.

Nar karl ager fyllt i ovannamnda uppgifter och klickat kungen ”registrera” dyker det op en aning fakta sasom befinner si riktad mot nya medlemmar. Bland ovrig tillats karl upplysning forsavitt att ett aktiveringsmejl age skickats som karl tvingas intrada samt klicka kungen darfor at aktivera sitt medlemskap.

Aktiveringsmejlet skickas saklart mo saken da mejladress saso n angav intill registreringen, bese i spammappen forsavitt du ej hittar det! Det informeras aven forsavit att grimas part befinner si sidan som man landar villig nar hane loggar in i framtiden, och att man bland ovrig kan tipsa vanner ifall Happy Pancake.

Det specificeras samt ett par viktiga grej i det ha skede. For det etta att karl stadse skall hogakta det saso andra skriver i deras profiler, samt att hane skal uppresa sig hansynsfullt i jamforelse med andra medlemmar.

For det andra att Happy Pancake ej befinner sig ratt omrade ifall hane bara soker sexuella kontakter. Forsavit herre laddar opp eller skickar in nagon framforande med e sadant onskning sa kommer den icke att godkannas.

Min image

Inne pa grimas image kan man fyll op nagon profilbild. Denna visas pro andra medlemmar och du borde pa grund av kora nagon foto darbort herre tydligt samt explicit tittar att det befinner si n.

Valjer karl exempelvi ett gruppbild kan det existera nago bra plan att inskranka saken dar odla att det ej rader marklig betanklighet om vem du befinner sig gallande bilden. Nar man age laddat opp en bild tar det fa tidrym fore andra anvandare kan kika saken dar, darfor att bilden framst plikt godkannas. Det har formoda vi befinner si mo for att avstyra stotande bilder.

Karl kan samt addera ett presentationstext mirake uppsyn profil. Denna text tvungen existera atminstone 200 indikation och beskriva de allena aven saken dar ni soker.

Utvecklarna bruten Happy Pancake skanker markli prov gallande grej som de ick vill se i presentationer, samt sasom kan utmynna att presentationen underkanns: Lankar mo andra hemsidor, eko fran den framlaggning sasom star mirakel din profilbild, dikter/lattexter, osv.

Om presentationen bryter til flera stadgar kan det utmynna i att hela ditt konto kungen Happy Pancake blir avstangt. Det innefatta alltsa att vart vaken har.

Fran grima imag kan hane navigera vidare mo tva undersidor: ”Mer forsavitt mig” sam ”Intressen”. under ”Mer ifall mig” kan man addera fakta ifall sitt yttre, arbete/utbildning, installningar (till pro mo sprit, politisk installning, religion, rokning, osv).

Man kan dessutom ange sitt stjarntecken, forsavitt hane isländsk bruddatingsidor inneha barn och om herre inneha kreatu. under ”Intressen” tillats man upp massa valmojlighe som hane kan kryssa stav. Det ha befinner sig kategoribaserat med darpa kategorier: mat sam dricka, musik, rulle och TV, trender och vacker, idrott, resor, parti, intress, litteratur och kultur, samt anna.

Nedanfor respektive grupp finns flertal alternativ, exempelvi rap, disco, house, R&B samt metal mirake musik. Det dyker aven opp forslag gallande konkreta artister saso exempelvis David Guetta eller Bruno Mars.

Det befinner sig emellertid icke sarskilt manga konkreta artister som dyker opp och vi anser att det var underligt att det inte gick att beratta in nagot jag (herre maste kora bland do ringa artister sasom namns).

Grima par

Gallande uppsyn sida kan hane kika grej saso inneha skett inomhus kungen ens part. Bland annat kan man beskada vem som ager besokt ens profil, forsavit man inneha mottagit ett flirt dartill forsavit karl har olasta meddelanden. Darjamte finns alternativ saso snabbmatchning.

Вашият коментар