Tinders Pride-stickers kommer att forekomma tillgangliga i appen av och tillsammans forsta

Tinders Pride-stickers kommer att forekomma tillgangliga i appen av och tillsammans forsta

Tinder age stadse varit ett inkluderande omrade samt vart ett bruten de forsta dejtingapparna att offerer utokade konsidentiteter samt sexualiteter villig sin perron. Som varldens mest populara dejtingapp age Tinder samt fungerat saso e tryggt svangrum for HBTQIA-communityt att anlanda ut sam utrona avta preferenser. Medlemmarna ager opportunitet att traffa nya manniskor online for do kanhanda kanner sig beredd darfor at motas i verkligheten.

Tinders senaste rapport, Future of Dating 2023, avslojade att mer annu halften av 18-25 aringarna saso identifierar sig sasom HBTQIA+, ager kommit ut villig nago dejtingapp fore de berattade stav sina vanner sam familj. 1 Dessutom ager saken dar nya generationens singlar sagt att deras sexualitet och konsidentitet generellt sett blivit mer flytande dom senaste tre aren. 2

Tinder lanserar kampanjen “Min etta Pride” darfor at stotta medlempanjen bestar a en rad annorlunda stickers, alternativt „virtuella klistermarken“, som medlemmar kan addera i sina Tinder-profiler darfor at signalera att dom ar nagon fraktion gemenskapen run Pride. Dessa fungerar bade saso ett fason att presentera stod forut Pride skada aven som „conversation starters“ for att forbinda kontakt med andra medlemmar:

– Vara HBTQIA+-medlemmar i aldrarna 18-25 har mer annu fordubblats mirake dom senaste tvenne aren, sam communityt befinner si det snabbast stigande gallande Tinder. 3 Vi befinner sig sa hedrade kvar att leka nago roll i deras fara, av att ejakulera ut at att finna gemenskap, samt vi befinner si valdigt mana forsavit att skapa ytterligar inkluderande metod att binda nya autentiska kontakter – det dagens dejtare vardesatter allra maximum, anser Melissa Hobley, Chief marknadsforin befalhavar gallande Tinder.

I undersokningen deltog 4000 aktivt dejtande mannisko i aldrarna 18-25 ar

  • Uppsyn etta Pride-stickern skapades darfor att assistera dom som just kommit ut att hitta sam fa kontakt tillsamman andra att erfara Pride med
  • Mi kom ut online-stickern befinner si en satt att exponera att ens „komma ut“-resa borjade tillsamman e digitalt etta kliv
  • Happy Pride-stickern visar att ni befinner sig tillsamman och firar Pride
  • Proud Ally-stickernar ett metod att visa sitt medhall forut Pride samt HBTQIA+ communityt oavsett tillhorighet

Darfor att natdejting befinner sig det vanligaste sattet stav samkonade tv att traffas 4 befinner sig det betydelsefullt att HBTQIA-medlemmarna kanner sig sedda, horda och trygga pa Tinder aret krin. Mirakel aren inneha Tinder introducerat flertal funktioner sasom tillater medlemtidigt saso saken dar erbjuder sakerhetsfunktioner forut allas forsakran. Dessa funktioner kan traffas saso nagon verktygslada saso ger medlemmar beharskning ovanfor upplevelsen att anlanda ut online:

I undersokningen deltog 4000 aktivt dejtande manniskor i aldrarna 18-25 ar

  • Pronomen – Medlemmar kan selektera opp at fyra pronomen att presentera i sin profil fran ett fortecknin tillsamman 15+ alternativ.
  • Traveler pa hugget – Funktionen ar skapad darfor att beskydda sam upplysa HBTQIA+ medlemmar pa Tinder ifall risken att forbruka dejtingappar i do ganska 70 lander sasom ann har diskriminerande grundnor som kriminaliserar communityt.
  • Maxavstand – recensioner plenty of fish tillgangligt i profilinstallningarna. Ens plats begransar icke mojligheterna till nya matchningar. Medlemmar kan tilloka sin radie opp mo 15 mil, eller bruka Pass-funktionen darfor att alstra forbindelser var som helst i varlden.
  • Klippa Contact – Medlemmar kan enkelt ange vilka kontakter sasom helst inte skall komma i flodet, alternativt dom kontakter en ick vill ska se sin profil villig Tinder. Oavsett forsavitt kontakterna redan finns gallande Tinder alternativt beslutar att fylla ne framti med synonym kontaktinformation, kommer do inte att visas saso en mojli matchning.
  • Konsidentitet och erotis laggning – Tinder-medlemmar kan selektera mellan fler ann 50 konsidentiteter samt sexuella laggningar.

Medlemmar kan se “The Pride Sticker Center” samt bifoga klistermarken i sin framtoning vi att klicka fortsattningsvi a Pride-aviseringar i appen.

I undersokningen deltog 1000 aktivt dejtande personer i aldrarna 18-25 ar

Вашият коментар