Hur man andrar ordningen konungen foton pa Tinder

Hur man andrar ordningen konungen foton pa Tinder

Om du sager att din profil fran tinder Den behover en rehet, du bor spana till att besta extra upp kungen fotografierna. Pro att hjalpa brukare har Tinders eget utvecklingsteam valt att skapa funktioner som konversera smarta foton, som ar baserade kungen statistik pro att fresta fler «gillar» i applikationen nar du placerar ditt mest populara foto som huvudbild, vilket okar chanserna att klara av na framgang

I i Genom nedandstaende rader ska vi instruera dig hur man andrar ordningen pa foton kungen Tinder, dartill aktivera nya funktioner och utplana foton. Gallande sa fason kommer du att klara av se din upplevelse forbattras i den valkanda dejtingplattformen, en fran de mest populara och anvands fran all de folk som vill finn moten och nya folk att pricka via internet.

Hur man andrar ordningen gallande foton konungen Tinder

Det finns ingenting mer chockerande kungen plattformar och sociala natverk som tinder och liknande fotografierna. En bra profilbild ar nyckeln till att klara av inforskaffa ett bra forsta intryck och pro att manniskor ska forma avtala sig for att traffa dig. Ifall du blott insag att det ar dags att bega det korrigera ordningen gallande dina foton, vi kommer att bidra dig instruktionerna som du tvungen folja pro att forratta detta ordningsandring pa fotografierna av dejtingsappen.

  1. Forst tvingas du ga till din smartphone och brost Tinder -appen.
  2. Nar du bra ar i sjalva applikationen tvungen du producera det klicka kungen din profilikon, som tar dig till den, dar du tvingas klicka gallande Redigera information.
  3. Efter att ha klickat pa det inneha alternativet kommer du att se hur du kan folja till allihopa dina foton som laddats upp till plattformen, dar du enkom behover belastning och dra para foton pro att kunna valja i vilken disciplin du vill att de amna visas.

All vet vikten fran bilder i dejtingapplikationer, och att behalla synonym bild fran nagra ar darefter kommer att gora det omojligt att duga med verkligheten, sa det ar ej tillradligt att forbruka dem oavsett hur bra du kom ut i henne. Det ar alltid att foredra att fornya dina fotografier alltemellanat och satsa kungen nya bilder som verkligen kan visa hur du ser ut idag.

Efter ett tag ar det, som vi inneha namnt, bra att ordna om, infoga och till och med ta bort nagra bilder fran Tinder. Med nagra utvalda foton kan du visa hur du ser battre ut, framfora dig sjalv med husdjur, vanner eller andra forum fran intresse. Kungen sa satt kommer resten av personerna som kan se din profil konungen plattformen att klara av se hur du utfor just med det samma.

Sa arme infogar du bilder i din Tinder-profil

Genast nar du vet det hur man andrar ordningen kungen foton kungen Tinder Vi kommer att askadliggora stegen du tvungen komma i incident fran att du vill lagga till nya fotografier till dejtingplattformen, i och med du troligen inte kommer ihag hur du gor det efter att ha gjort det nar du gjorde registreringen pa plattformen, i och med ett fran dess ansprak ar att anlanda in tvenne fotografier initialt, ocksa ifall det ar lamplig att presentera nagra fler.

Ifall du vill krus till hur du satter in foton i din Tinder -profil ar stegen du tvingas enda upp bortom forut att handla det kopiost enkla; och ar eftertradande:

  1. Forst tvungen du ga till ikonen pro din anvandarprofil gallande instrumentpanelen i Tinder-appen.
  2. Enar maste du klicka konungen andra informationgenom att klicka konungen den roda ikonen med plussymbolen forut att fortsatta att infoga ett nytt underlang till din profil i appen.

Hoppa över till den här webbplatsen

Hur man tar bort bilder fran din Tinder-profil

Ifall det du vill ar att vara medveten om hur du tar bort bilder fran din Tinder-profil i och med du inte ar intresserad fran att fortsatta ha dem i den, antingen for att uppdatera dem eller fran nagon annan mening, ar stegen vanligtvis enkla att expediera, darfor du kommer att behover bara gora nasta:

  1. Forst tvingas du ga till Tinder -appen, dar du maste klicka kungen ikonen som tar dig till din profil.
  2. Nar du ar i din profil aliggande du klicka konungen knappen andra information, dar du kan se all uppladdade bilder.
  3. I dem behover du bara klicka gallande ikonen X rod som visas jamte varje fotografi, tvingas klicka pa allihopa de fotografier som du ar hagad fran att forinta och stryka var och en fran dem.

Varfor kan du ej forvranga dina foton pa Tinder?

Det finns folk som inneha problem med att ladda eller andra foton, men de far inte forandra foton. Om du stoter pa detta problem bor du halla utkik efter pa att det kan bero gallande att du inneha problem med din internetuppkoppling. I det arme fallet tvungen du forst bega kontrollera din natverksanslutning.

Ifall du aga en bra koppling ar nasta moment att forratta att du anvander den senaste versionen av programmet och uppdaterar den. Av och till ges problemet med att inte klara av andra fotot eller att vissa funktioner ej fungerar relevant fran sjalva versionen. Test att stadse halla Tinder, liksom resten fran applikationerna gallande din smartphone, uppdaterade till den senaste versionen.

Ifall du har den senaste versionen allman pa din smartphone eller om du redan aga uppdaterat den och problemet kvarstar, baksida av underben du bor gora ar installera ifall appen, alldenstund detta kan besta losningen sa att appen fungerar utan problem och att du kan andra bade dina bilder och all annan information utan problem.

Tinders smarta foton inneha

Detta ar ett maktig rekommenderat satt att marknadsfora din profil, alldenstund det kommer att dampa nar det galler att fa fler «likes». Forut att aktivera denna funktion tvingas du ladda upp minst tre foton och folj darefter dessa moment:

  1. Forst tvungen du oppna Tinder -programmet och darefter ga till din profil i i genom att klicka kungen analog ikon.

Gallande det arme enkla sattet kommer du att klara av kika hur Tinder-applikationen allena ansvarar pro att valja ut, enligt sin algoritm, de fotografier som kan ha storst acceptans i dejtingappen.

Вашият коментар